Skip to content
Site Tools
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color green color
You are here:
PK Jeugd 2007 Afdrukken E-mail
Sunday 30 December 2007
Het persoonlijk kampioenschap voor de jeugd van Noord-Brabant zit er weer op. Helaas zijn Rowan, Bert en Domenic niet in de prijzen gevallen.
De persoonlijke scores:
 
Vakantietoernooi (update) Afdrukken E-mail
Saturday 29 December 2007

De foto's van het damtoernooi van afgelopen donderdag en het schaaktoernooi van afgelopen vrijdag staan op de site onder fotogalerij.
Dammen (Esther Peters)
Schaken 1 (Esther Peters)
Schaken 2

 
Vakantieschaaktoernooi 2007 Afdrukken E-mail
Friday 28 December 2007
56 kinderen hebben vandaag in de vakantie een schaaktoernooi gespeeld. De eindstanden per categorie staan hieronder. De foto's volgen later.
De Blaak 1 werd als schoolteam kampioen.
 
Willem van den Brink 3e in B groep Stukkenjagerskersttoernooi Afdrukken E-mail
Monday 24 December 2007
Ook dit jaar was het weer een gezellig kersttoernooi bij de Stukkenjagers. In de B-groep is Willem van den Brink gedeeld derde geworden achter de ongenaakbare Danniël van Boxtel (ex-schavo).
 
Periode 2 Ronde 2 Afdrukken E-mail
Tuesday 18 December 2007
De uitslagen van gisteravond staan weer op de site. Het was een slechte avond voor de aanwezige favorieten. Wilbert mocht zijn handjes dichtknijpen met remise tegen Joost en Bert-Jan liep tegen Ad tegen zijn eerste interne nederlaag van het seizoen op.
 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 9 van 17