Skip to content
Site Tools
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color green color
You are here:
Interne competitie 2007-2008 afgelopen Afdrukken E-mail
Saturday 28 June 2008
Het was een lang seizoen (voor sommige te lang), maar het zit er weer op. De eindstanden van de verschillende groepen, de totaalstand en de nieuwe interne ratinglijst staan allemaal online.
Volgende week gaan we voor de schaakverslaafden gewoon verder met de zomeravondcompetitie.
 
Interne ratinglijst De Drie Torens 335 Afdrukken E-mail
Saturday 28 June 2008
 
Rob Aarts wint bekerfinale Afdrukken E-mail
Tuesday 24 June 2008

Rob Aarts heeft in een spannend duel Wilbert verslagen en is daarmee de nieuwe interne bekerkampioen. De bekerpagina is dan ook bijgewerkt.

De interne competitie zit er (bijna) op. Er zijn nog enkele inhaalpartijen die deze week gespeeld moeten worden, aangezien uiterlijk a.s. vrijdag alle uitslagen doorgegeven moeten worden bij de wedstrijdleider. Wanneer alle uitslagen binnen zijn, zal de eindstand op de site verschijnen. De tussenstanden zijn wel weer bijgewerkt.

 
Interne competitie bijgewerkt Afdrukken E-mail
Tuesday 17 June 2008
De interne competitie (ronde 9) is weer bijgewerkt. Volgende week is de laatste mogelijkheid om in te halen en uiterlijk vrijdag 27 juni moeten de laatste uitslagen doorgegeven worden. Regel inhaalpartijen dus nog snel!
 
Nico van de Ven overleden Afdrukken E-mail
Sunday 15 June 2008
Nico van de Ven, de vader van Tim en Inge, is afgelopen woensdag onverwacht op 45-jarige leeftijd overleden. Nico was bijna altijd aanwezig op de clubavond om zijn kinderen te ondersteunen. Wij wensen Tim, Inge en alle andere nabestaanden sterkte met het verwerken van dit verlies.