Skip to content
Site Tools
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color green color
You are here:
Deelnemers De Drie Torens Bokaal Afdrukken E-mail
Friday 29 August 2008

Het inschrijven voor de strijd om De Drie Torens Bokaal is al in volle gang. Voorlopig staat de teller op 26 deelnemers. Opgeven kan nog bij Jaap Weel, want de eerste drie ronden zijn pas op 6 oktober. In vijf avonden worden 15 rondes rapid gespeeld.

De voorlopige lijst met deelnemers:

 
Het schaakseizoen gaat weer beginnen! Afdrukken E-mail
Wednesday 27 August 2008

A.s. maandag start het seizoen met het traditionele open snelschaakkampioenschap en een week later (8 september) begint de interne competitie. Op de ALV van afgelopen maandag is besloten om dit seizoen weer volgens een groepensysteem te gaan spelen. Onze nieuwe intern wedstrijdleider Jaap Weel wil dan ook graag van iedereen weten of ze aan de interne competitie mee gaan doen.

De "beker" krijgt dit jaar een andere opzet. In plaats van knockout wordt het een (open?) zwitsers toernooi. Net als vorig jaar wordt er met een rapid tempo gespeeld. Meer informatie volgt als Jaap het reglement heeft uitgewerkt.

Verder is extern wedstrijdleider Fred Klerks druk bezig met het indelen van de externe teams. Laat voor zover nog niet gedaan even aan Fred weten of je dit seizoen meedoet aan de diverse externe competities.

De kalender op de site zal bijgewerkt worden, zodra de NBSB een indeling voor de avondcompetitie publiceert.

 
Joost valt in de prijzen! Afdrukken E-mail
Monday 25 August 2008

Joost heeft een mooie tweede plaats behaald tijdens het Stukkenjagers Weekendtoernooi. Alleen Pim Blijlevens (1911) bleef hem een halfje voor in de B-groep.

In de A-groep konden onze clubgenoten vooral tijdens de eerste ronde voor enkele leuke verrassingen zorgen. Rick versloeg met zwart FM Twan Burg (2398) en later op de avond hield Bert-Jan GM Erik van den Doel op remise.

De totaalscores:

 
Dennis Brokken waarschijnlijk FIDE Meester Afdrukken E-mail
Friday 22 August 2008

Dennis heeft met 8 uit 10 een vierde plaats gehaald op het FIDE toernooi in Stare Mesto (Tsjechië) met een TPR van 2410. Volgens zijn inschatting komt Dennis uit op een FIDE rating van boven de 2300 en dat is voldoende voor een FIDE meester titel. We wachten in spanning af.

 
Eindstand ZAC 2008 Afdrukken E-mail
Tuesday 19 August 2008

ImageFrans Konings heeft de ZomerAvondCompetitie 2008 gewonnen. Met 18 punten eindigde hij 1½ punt voor Mark Clijsen. Wilbert Kocken eindigde op de derde plaats.

In totaal waren er 53 deelnemers, die in totaal 200 keer meegespeeld hebben. Daarmee kunnen we zeggen dat de ZAC net als voorgaande seizoenen weer een erg groot succes is geweest.

De foto's staan in de galerij.

De eindstand:

 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 9 van 16