Skip to content
Site Tools
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color green color
You are here:
Olympiadenieuws Afdrukken E-mail
Sunday 26 October 2008

 Rick en kornuiten zijn goed bezig in Griekenland. Op Kreta staan ze na 6 ronden met 2 maal winst, 2 maal gelijk en 2 maal verlies op de 17de plaats. Rick heeft 2½ uit 6. Voor meer informatie kun je terecht op de toernooisite.

 
Afmeldingen voor de interne Afdrukken E-mail
Sunday 26 October 2008
Mededeling intern wedstrijdleider Jaap:

"Helaas hebben Wim Kimman en Bram van de Berg zich genoodzaakt gevoeld om zich af te melden voor de interne. De een omdat hij de partijen voor deze cyclus niet meer gespeeld kreeg. Onder andere vanwege een nieuwe baan in Woerden. De andere omdat hij merkte dat hij op zijn leeftijd partijen onder hoogspanning niet meer aan kan. De lezer mag zelf bedenken wie welke reden heeft.

 
Uitslagen avondcompetitie ronde 1 Afdrukken E-mail
Tuesday 21 October 2008

De uitslagen van gisteravond:
DDT A - Baronie A 3½-½
DDT B - De Combinatie A 1-3
DDT D - DSC A 4-0
DDT E - HMC B 3-1

 
Schaakolympiade voor slechtzienden Afdrukken E-mail
Saturday 18 October 2008

Rick van Loy zal vanaf morgen mee gaan doen aan de schaakolympiade voor slechtzienden. Onder andere Pieter Couwenberg (EGS) en non-playing captain Guus Vermeulen (Stukkenjagers) maken ook deel uit van de nederlandse delegatie die de NVGS  naar Kreta afvaardigt. Een korte introductie van alle leden van de afvaardiging is hier terug te vinden.

 
Interne competitie ronde 4 Afdrukken E-mail
Tuesday 14 October 2008

De uitslagen van de vierde ronde van de interne competitie staan weer op de site.

Volgende week is het avondcompetitie. Het C-team heeft al vooruit gespeeld en nu is het de beurt aan het A-, B-, D- en E-team. Voor de overige spelers is het een inhaalavond.