Skip to content
Site Tools
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color green color
You are here:
Het herstel Afdrukken E-mail
Saturday 22 November 2008
Het herstel is ingezet. Verloren de vorige ronde nog alle team, deze ronde werd er voornamelijk gewonnen.
Het eerste kwam niet verder dan een gelukkige 4-4 uit tegen Veldhoven. Het tweede versloeg thuis verrassend Waalwijk met 4½-3½. Het derde wist eveneens thuis te winnen van de Kentering 2 met 5-3. Het vierde ging thuis ten onder tegen Gardé 2 met 2½-5½. Het vijfde begon het seizoen met 4-2 uitoverwinning tegen BSV 5.
 
Bekercompetitie ronde 4-6 Afdrukken E-mail
Tuesday 18 November 2008

Bert-Jan staat na ronden 4 tot en met 6 nog steeds bovenaan. Na twee remises en een gelukkige overwinning op concurrent Wilbert heeft hij in totaal 5 punten. Wilbert, Joost en Pieter volgen op een half punt.
De volgende avond is Bert-Jan verhinderd, dus de concurrentie heeft dan de mogelijkheid om hem in te halen. Alle uitslagen staan op de site.

Verder zijn er nog een paar inhaalpartijen voor de interne competitie verwerkt.

 
TDKj 2008 Afdrukken E-mail
Sunday 16 November 2008

Vandaag werd het Tilburgs Districts Kampioenschap voor de jeugd gespeeld. Via dit toernooi kan men zich plaatsen voor de Persoonlijke Kampioenschappen van eind dit jaar. Rowan was op basis van rating al geplaatst en speelde daarom niet mee.

Jelle Mathieu eindigde als tweede in de E-categorie en plaatste zich daarmee voor het PK.
Tom Nijhof eindigde in de A/B groep als derde en plaatste zich ook.
David van Aker eindigde in de D-categorie als vierde en ondanks dat hij geen beker won, mag hij wel meedoen aan het PK.

 
Mededeling competitieleider Afdrukken E-mail
Saturday 15 November 2008

Interne competitieleider Jaap wil het volgende mededelen:

24 november is de laatste ronde van  de interne competitie. Normaal moeten dan alle partijen gespeeld  zijn. Echter op 1 december spelen de teams  van de avondcompetitie thuis. Het heeft geen zin dan een interne speelronde te plannen. Daarom heb ik besloten dat 1 december een extra inhaalronde is. Alle  partijen moeten dan ook op of vóór 1 december gespeeld zijn.

De kalender op de site zal ook weer bijgewerkt worden.

 
TDK jeugd Afdrukken E-mail
Saturday 15 November 2008
Morgen (zondag 16 november) wordt in Stichting Jeugdbelangen aan de Beneluxlaan 76 weer het jaarlijkse kampioenschap voor de jeugd van het district Tilburg gespeeld. Namens De Drie Torens zullen ook een aantal spelertjes meespelen. Supporters zijn daarom ook van harte welkom. Het toernooi begint om 10.00 en zal rond 15.00 uur eindigen.