Skip to content
Site Tools
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color green color
You are here:
Schaaknieuws Afdrukken E-mail
Tuesday 30 December 2008

Er is weer behoorlijk wat nieuws te melden. Zo staan de uitslagen van de inhaalpartijen van gisteravond op de site.

Verder heeft het PK Jeugd vandaag zijn laatste dag beleefd. Max Crone (3½ uit ) en David van Aker (2 uit 9) speelde gisteren in de D-categorie al hun laatste partijen, maar eindigden niet in de prijzen. Rowan Nap eindigde met 5 uit 7 netjes op de gedeelde 3de plaats in de B-categorie.

Nadat de jeugd klaar was met schaken, probeerde het bestuur van De Drie Torens ook een prijs te winnen in het NBSB-besturentoernooi.

 
PK Jeugd van start Afdrukken E-mail
Saturday 27 December 2008
Het Persoonlijk Kampioenschap voor de jeugd is vandaag van start gegaan. Helaas is er op de toernooisite nog niet veel informatie terug te vinden, maar dat zal de komende dagen wel veranderen. Daarom hopelijk later meer.
 
Interne Competitie ronde 3 Afdrukken E-mail
Tuesday 23 December 2008

De uitslagen van gisteravond staan weer op de site.

A.s. zondag is er weer een rapidtoernooi bij Stukkenjagers. Informatie is te vinden op www.stukkenjagers.nl

Volgende week is er de mogelijkheid tot inhalen. Zie ook de kalender (rechts in beeld) voor het programma van de komende weken.

 
Interne competitie ronde 2 Afdrukken E-mail
Thursday 18 December 2008
De uitslagen van de tweede ronde staan op de site. Volgende week is de derde ronde en tussen kerst en nieuwjaar is er de mogelijkheid om in te halen. Op 5 januari wordt 2009 dan weer traditioneel geopend met een doorgeefschaaktoernooi.
 
Externe Competitie ronde 4 Afdrukken E-mail
Saturday 13 December 2008

Een goede ronde voor De Drie Torens. Geen enkel team verloor.
Het eerste speelde thuis gelijk tegen het talententeam van D4. Het tweede won met 4½-3½ in en tegen Eindhoven en het derde versloeg in Vught de plaatselijke s.v. met 6-2. Het vierde speelde gelijk tegen OSV 2 en het jeugdteam wist onder leiding van teamcaptain Elias voor de tweede keer dit seizoen te winnen. Het werd in Theseus tegen UNK 2 3½-2½.

De persoonlijke uitslagen: