Skip to content
Site Tools
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color green color
You are here:
Nieuw Tilburgs Schaakhonk Afdrukken E-mail
Tuesday 27 January 2009

Stichting Brabants Schaakgenootschap heeft het voor elkaar. Na maanden verbouwen is het tijd om het nieuwe pand van SBS feestelijk in te luiden. A.s. zaterdag en zondag zijn er daarom open dagen. Schakers (of andere belangstellenden) zijn tussen 12.00 en 17.00 uur van harte welkom. Op zondag 15 februari wordt er een rapidtoernooi georganiseerd. Voor meer informatie verwijzen we naar de website van Stichting Brabants Schaakgenootschap .

Hieronder de uitnodiging:

 
Ronde 4 Afdrukken E-mail
Tuesday 27 January 2009
De vierde ronde van de avondcompetitie is weer een succesvolle gebleken. Vier van de vijf teams wisten te winnen. Het A-team was te sterk voor Staunton, het B-team versloeg WLC, het C-team was Baronie de baas en het E-team overwon Schijndel. Alleen het D-team verloor van Zandloper.
 
Corus 2009 (update foto's) Afdrukken E-mail
Sunday 25 January 2009

Er staan nu ook enkele foto's online van het Corus 2009 schaaktoernooi. De foto's zijn terug te vinden in de fotogalerij.

 
Corus 2009 en Interne Beker Afdrukken E-mail
Wednesday 21 January 2009

Afgelopen maandag is er weer gestreden om de drie torens Bokaal. Huub heeft goed gescoord en Bert-Jan afgelost als koploper. Bert-Jan volgt nu op een half punt. Een half punt daarachter volgen Wilbert en Jaap.

Berry, Ernest en Bert-Jan hebben deze week meegespeeld in een dagvierkamp van het Corusschaaktoernooi . Berry deed het uitstekend door groep 4C te winnen met 2½ punt. Ernest behaalde in groep 4B ook 2½ punt en dat was voldoende voor een gedeelde eerste plaats. Bert-Jan kwam in groep 3A niet verder dan een gedeelde derde plaats met slechts 1 punt.

 
Weer een rondje verder! Afdrukken E-mail
Wednesday 14 January 2009

Het NBSB-bekerteam wist afgelopen maandag met 2½-1½ te winnen van Dubbelschaak. Frank won overtuigend, Joost ging ten onder in een moeilijke stelling en Ernest won enigszins gelukkig. Toen bleef Berry over tegen een veel hoger gerate spelen (+350 punten), maar hij hield netjes remise.

Verder is de interne competitie ook weer bijgewerkt.