Skip to content
Site Tools
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color green color
You are here:
Jeugdtoernooi weer groot succes! Afdrukken E-mail
Saturday 28 February 2009

Afgelopen vrijdag is het jaarlijkse jeugdtoernooi gehouden. Traditioneel werd er gespeeld op de vrijdag na Carnaval. Met 48 deelnemers was de maximale capaciteit van 50 bijna bereikt.

De A/B categorie werd gewonnen door René Kuijsten. De C categorie was een prooi voor Justin Senders. De D-categorie werd overtuigend gewonnen door Mischa Senders (6½ uit 7) en in de E-categorie was Sourav Bhattacharjee duidelijk de beste.
 
2de jeugdschaaktoernooi van De Drie Torens Afdrukken E-mail
Monday 16 February 2009

Vrijdag 27 februari 2009 organiseert schaakvereniging De Drie Torens een schaaktoernooi voor jeugd tot 20 jaar. Deelnemers hoeven geen lid te zijn van een schaakvereniging: het toernooi is zowel geschikt voor de minder ervaren schakertjes als voor wat meer ervaren clubschakers. Inschrijven kan op de dag van het toernooi vanaf 12.00 uur, maar aangezien er slechts ruimte is voor 50 deelnemers is het aan te bevelen om vooraf aan te melden. Aanmelden kan uiterlijk donderdag 25 februari 22:00 uur telefonisch of via e-mail bij Henk Nap (013-4687879 en Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken ) of Elias Thijsse (0146-362135 en Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken ).

Het toernooi wordt gehouden in wijkcentrum De Reit, Westertorenlaan 4 te Tilburg en begint om 12.30 uur. De prijsuitreiking zal omstreeks 17.15 uur zijn. Voor het inschrijfgeld van 3 euro ontvangt iedere deelnemer een aandenken, een drankje, en snoep of chips. En natuurlijk een middag lekker schaken, met kans op één van de 12 bekers.

 
Jelle wint LBV-toernooi Afdrukken E-mail
Sunday 15 February 2009

Jelle Mathieu heeft vandaag het LBV-jeugdtoernooi (cat.E) gewonnen, dat meetelt voor het Brabant Criterium. Vermoedelijk leidt hij nu ook het BC! In Roosendaal eindigde Jelle boven 3 spelers met een hogere rating, versloeg er daarvan twee en verloor alleen van Sourav Bhattacharjee, en speelde remise tegen Luuk Baselmans.  Zie http://www.depion.nl/jeugdtoernooi/2009/e/ voor de uitslag. [Keurige site van De Pion, ET]

Jelle wint!

 
Uitslagen Basisschooltoernooi Afdrukken E-mail
Sunday 08 February 2009

Vanmiddag is er in Oisterwijk gestreden voor plaatsing voor het Brabants kampioenschap voor (basis-)schoolteams. De Blaak bleek de sterkste met 13 uit 7. De Doelakkers en de Wingerd eindigden met 11 uit 7. De Doelakkers had meer bordpunten en kreeg daarom de beker voor de tweede plaats.

Alle uitslagen zijn hier terug te vinden.

UPDATE: De foto's staan in de fotogalerij.

Mochten er nog ouders of andere begeleiders zijn die foto's gemaakt hebben, dan bij deze het verzoek om die door te mailen naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
Ik zorg dan dat ze ook op deze website verschijnen.

De tweede serie foto's staat nu ook in de fotogalerij.

 
Interne competitie bijgewerkt Afdrukken E-mail
Thursday 05 February 2009
De interne competitie is weer bijgewerkt. Volgende week is ronde 6.