Skip to content
Site Tools
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color green color
You are here:
The day after a good day Afdrukken E-mail
Sunday 29 March 2009

De zevende ronde van de zaterdagcompetitie zal toch vooral herinnerd worden als een goede ronde. Aan de "Tweede van het Eerste" en de nuttige overwinning van het derde in de strijd om het kampioenschap zal men nog lang met plezier terugdenken. Het al veilige tweede team ging ten onder in Bergen Op Zoom, terwijl het vierde na hun nederlaag tegen een directe concurrent nu officieel gedegradeerd is. De tegenstander van het vijfde team kon geen team op de been brengen.

De persoonlijke uitslagen:

 
Indeling periode 3 bekend Afdrukken E-mail
Monday 16 March 2009
De indeling voor de derde en laatste periode is bekend. A.s. maandag zal deze beginnen en de laatste ronde staat gepland voor 8 juni 22 juni.
 
Eindstand periode 2 en tussenstand Afdrukken E-mail
Saturday 14 March 2009
De tweede periode is afgelopen en de uitslagen staan nu op de site. In de tussenstand voor het algemene kampioenschap gaat Bert-Jan nog steeds aan de leiding, maar hij heeft gezelschap gekregen van Wilbert. Ad M. volgt op de derde plaats. Opvallend zijn de prestaties van Bram van den Berg, die ondanks zijn geringe aantal gespeelde wedstrijden toch al vijfde staat.
Vanwege aan- en afmeldingen zal de promotie/degradatie regeling voor de derde periode aangepast moeten worden. Zodra de indeling bekend is, zal die natuurlijk ook weer op de site verschijnen.
 
De Drie Torens Bokaal in de krant Afdrukken E-mail
Thursday 12 March 2009

Afgelopen dinsdag (11-3-09) verscheen het onderstaande artikel in het Brabants Dagblad.

Leemans handhaaft koppositie DDT-bokaal

 

 
De Drie Torens Bokaal ronde 10-12 Afdrukken E-mail
Tuesday 10 March 2009
Huub Leemans heeft gisteravond zijn leidende positie in de Drie Torens Bokaal versterkt. In ronde 10 versloeg hij in een spannende partij Bert-Jan en daarna moesten Willem en Ernest eraan geloven. De concurrentie morste volop punten waardoor Huub (10 uit 12) nu een riante voorsprong heeft op Jan, Bert-Jan en Wilbert (allen 7½ uit 12). Op 27 april worden de laatste 3 ronden gespeeld.
Volgende week is het avondcompetitie en op 23 maart gaat de derde periode van start.