Skip to content
Site Tools
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color green color
You are here:
Play-off avondcompetitie Afdrukken E-mail
Tuesday 30 June 2009

Het C-team is er niet in geslaagd om overall kampioen te worden van de avondcompetitie. Het team van Stukkenjagers bleek veel te sterk.

 
Jelle 3e bij Brabant Criterium Afdrukken E-mail
Wednesday 24 June 2009

(Inmiddels al een beetje oud nieuws, maar vooruit)

 

Jelle Mathieu is gedeeld derde geworden in zijn leeftijdscategorie (E) bij het Brabant Criterium. In de laatste toernooien (Oisterwijk en Den Bosch) eindigde hij, onder begeleiding van Wilbert Kocken, niet bij de eerste 4 en kon daarom zijn resultaat (de beste 5 uitslagen gelden) niet verbeteren. Hij bleef hierdoor 1 puntje achter op Ties Schalij, maar die werd slechts tweede, want sneltrein Sourav Bhattacharjee ging met twee eerste plaatsen iedereen voorbij. Jelle eindigde gelijk met Gideon Oerlemans en draait dus goed mee met de betere Brabantse schaakjeugd. Zijn Tilburgse concurrenten Luuk en Sam Baselmans bleef hij ruim voor.

 
ZAC 2009 Afdrukken E-mail
Tuesday 23 June 2009

De Zomer Avond Competitie 2009 zal op maandag 6 juli van start gaan. Er wordt weer gespeeld volgens het bekende tempo van 15 minuten p.p.p.p. en 5 partijtjes op een avond.
Aanmelden tot 20.15 uur aan de speelzaal. Het inschrijfgeld bedraagt uit 1 euro per avond.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Jaap Weel en/of Willem van den Brink.

 
DDT C blijft verrassen Afdrukken E-mail
Wednesday 17 June 2009
De Drie Torens C heeft vanavond in de Kerktuin van Stukkenjagers B gewonnen. Om 22.00 uur was de tussenstand al ½-2½ in het voordeel van de "onzen". Uiteindelijk werd het 1½-2½.