Skip to content
Site Tools
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color green color
You are here:
ZAC 2009 Ronde 4 Afdrukken E-mail
Tuesday 28 July 2009

Bij afwezigheid van de grote leider, heeft Bert-Jan de vierde avond van de zomeravondcompetitie. Hij behaalde 4½ punt, Wilbert en Willem bleven op 4 steken.
In de nieuwe tussenstand staat Bert-Jan nu ook eerste, gevolgd op een ½ punt door Jan. Met slechts 3 scores staat Wilbert al op de derde positie.

De volledige stand staat onder het tabje toernooien.

 
Toernooiridders 2009 Afdrukken E-mail
Tuesday 21 July 2009

Vier van onze leden zijn afgereist naar Gent, om daar te gaan genieten van de Gentse Feesten. Tussendoor wordt er ook nog geschaakt. Na 7 ronden is de tussenstand als volgt:

108. Willem van den Brink 4 punten
165. Bob Jansen 3 punten
215. Maarten Werkhoven 2½ punt
252. Frank Vennix 2 punten

 
ZAC 2009 Ronde 3 Afdrukken E-mail
Tuesday 21 July 2009
Ondanks de Gentse Feesten en de Roze Maandag, kwamen toch nog 19 schakers opdagen in Theseus. Wilbert bleek deze ronde de sterkste met 4½ punt. Norbert blijft de algemene stand aanvoeren.
 
Interne competitie ten einde Afdrukken E-mail
Wednesday 15 July 2009

Afgelopen maandag werd de laatste ronde van de interne competitie gespeeld. De eindstanden staan nu ook op de site.

Wilbert is net als vorig jaar kampioen geworden. Bram van de Berg eindigde als tweede. Ernest heeft dankzij een eindsprint beslag weten te leggen op de derde plaats, net voor Rowan en Bert-Jan.

 
ZAC 2009 Ronde 2 Afdrukken E-mail
Wednesday 15 July 2009

Jan Douwes en Norbert Harmanus hebben de tweede ronde van de ZAC gewonnen. 4 overwinningen en een onderlinge salonremise was voldoende.

De stand staat links onder het kopje Toernooien.