Skip to content
Site Tools
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color green color
You are here:
Zaterdagcompetitie ronde 3 Afdrukken E-mail
Sunday 22 November 2009

Het was geen goede ronde voor diverse externe teams. Vooral bij de hogere teams moest er flink geschoven worden met invallers.
DDT 1 ging vrij kansloos ten onder tegen het hoogste talententeam van D4. 3-5 was een terechte uitslag.
DDT 2 verloor kansloos van Waalwijk. Al was de 6½-1½ nederlaag wel wat geflatteerd.
DDT 3 deed het niet veel beter door met 6-2 te verliezen van WLC.
DDT 4 verraste vriend en vijand door ondanks alle invallers toch met 5-3 te winnen van UNK.
De jeugd van DDT 5 wist 4-4 te spelen tegen Vughtse Toren 3.
Persoonlijke scores (voor zover bekend):

 
Computerschaken weer een groot succes Afdrukken E-mail
Sunday 15 November 2009

Vanmiddag hebben zo'n twintig schakers een gezellig middag beleefd met computerschaak. De eindstand van de match was 5-5 en daarnaast  hebben de meeste toeschouwers ook een potje tegen een schaakcomputer gespeeld.
Waarschijnlijk volgt er een uitgebreider verslag in het clubblad.

 
NBSB-beker Afdrukken E-mail
Saturday 14 November 2009

Er is ook goed nieuws te melden. Het NBSB-team van De Drie Torens is er overtuigend in geslaagd de volgende ronde te bereiken. In Oosterhout werd D4 opzij gezet met 3½-½.

De persoonlijke uitslagen:

 
Avondcompetitie ronde 2 Afdrukken E-mail
Saturday 14 November 2009

De tweede ronde is niet zo best verlopen. Het A- en C-team verloren met 4-0. Het D-team deed het ietsje beter, maar ging toch ook nog met 3-1 ten onder. Het B-team deed het toch een stuk beter, door met 2½-1½ te winnen. Het E-team heeft ook gewonnen, maar de precieze uitslag is nog onbekend.

 
Schaken tegen schaakcomputers Afdrukken E-mail
Thursday 05 November 2009

Op 15 november organiseert de Drie Torens een heuse schaakcomputermiddag. De CSVN zal aanwezig zijn met vele verschillende modellen, van zeer verschillend niveau, met operators afkomstig uit heel Nederland.
De opening wordt om 13.00 uur verzorgt door hoogleraar computerwetenschap Jaap van den Herik. Aansluitend beginnen de wedstrijden tussen mens en machine.
Er zullen ook verschillende demonstratiemodellen aanwezig zijn, zodat toevallige passanten ook een partijtje kunnen spelen.

Voor het opgeven voor deze gezellige middag en voor meer informatie kun je contact opnemen met Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .