Skip to content
Site Tools
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color green color
You are here:
Matig begin extern seizoen Afdrukken E-mail
Sunday 26 September 2010

De Drie Torens is met een valse start begonnen aan het externe seizoen. DDT 1 kreeg Terneuzen op bezoek en wist met drie invallers net geen puntje uit het vuur te slepen.
De 3½-4½ nederlaag was de uitkomst. Het tweede team kwam (dus ook met 3 invallers) niet verder dan 3-5 tegen concurrent Veldhoven.
Morgen beginnen de avondteams met een thuiswedstrijd en over twee weken is de volgende ronde voor de zaterdagteams.

 
TDK 2010-2011 Afdrukken E-mail
Tuesday 21 September 2010
Ook dit schaakseizoen is er weer een Tilburgs Districtskampioenschap, georganiseerd door schaakvereniging De Drie Torens.
Het toernooi wordt volgens het Zwitsers systeem gespeeld en vindt op zondagmiddag plaats, aanvang 13:00 uur.
 
Snelschaakkampioenschap 2010 Afdrukken E-mail
Tuesday 14 September 2010

Traditioneel is het seizoen weer geopend met een snelschaaktoernooi. Van de 28 deelnemers was Mark Clijsen met 7½ uit 9 de sterkste. Hij bleef daarmee Bram van den Berg (7 punten) een halfje voor. Dennis Brokken en Bert-Jan Panjoel deelden met 6½ punt de derde plaats.

Alle uitslagen staan bij de toernooien.

 
Clubblad Afdrukken E-mail
Friday 10 September 2010

De Vierde Toren, ons clubblad, zal dit seizoen onder redactie staan van Pieter Priems. Omdat Jos de Kort en Frank Schouten ermee ophouden zoekt Pieter nog een mederedacteur. Paul Hobbelen tekent voor de taalkundige correcties.

Hieronder de kalender voor het clubblad. De datum voor publicatie geld voor de papieren versie. De digitale versie zal eerder op de site verschijnen en/of in de mailbox.

 
ZAC 2010 ronde 9 Afdrukken E-mail
Wednesday 01 September 2010

De 9e ronde was voor Bram van de Berg en Mark Clijsen die beide 4 punten scoorden.  Bram passeerde zo Jan Douwes, die 3,5 scoorde, met een halfje in de eindstand. Wilbert, de trouwste deelnemer, bleef op 3 steken, maar won wel overtuigend de ZAC 2010.

De eindstand is te vinden op http://dedrietorens.nl/interne_competitie/Zomeravondcompetitie_2010.htm