Skip to content
Site Tools
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color green color
You are here:
Forum tijdelijk offline Afdrukken E-mail
Tuesday 26 July 2011

Dienstmededeling:

Wegens onderhoudswerkzaamheden is vanaf 07u00 26 juli tot 27 juli 07u00 is het schaakbordforum onbereikbaar.

 
ZAC 2011 ronde 4 Afdrukken E-mail
Tuesday 26 July 2011

Bram van den Berg speelde het scherp. Bijna had ie 5 uit 5, ware het niet dat Jan Douwes, na een slordigheid van Bram, het punt vakkundig naar zch toe trok. Willem van den Brink was erg goed op dreef en scoorde net als Jan, Wilbert Kocken en Kienfong Lie Kwie 3,5 punt. Dat ook huisschakers mee kunnen in de Zomer Avond Competitie bewees Adri Hartsuiker door met 1,5 punt Wim den Uijl en Rob Leurs voor te blijven.

Franks Konings bleef deze keer steken op 2,5 punt. Bram gaat nu alleen aan de leiding in de totaalstand (Zie menu optie Toernooien). Hieronder staat de uitslag van roze maandag.

 
ZAC 2011 ronde 3 Afdrukken E-mail
Tuesday 19 July 2011

Elke maandagavond is het weer een avontuur. Deze keer kwam, zag en overwon Frans Konings met 5 uit 5. Onze kannibaal Wilbert verslikte zich in het karbonaatje Joost van den Bighelaar en ging zelf in de kookpot! Bram van den Berg, Joost van den Bighelaar en Frank Schouten scoorden 3,5.

Bram deed goede zaken en staat nu op kop. Mark Clijsen scoorde met moeite 3 punten en staat nu een halfje achter. Hieronder de stand van maandag de 18. Bij het kopje toernooien staat de totaalstand.

 
ZAC 2011 ronde 2 Afdrukken E-mail
Tuesday 12 July 2011

Wilbert is weer terug en hoe! Onze kannibaal scoorde 5 uit 5. Hij nam behoorlijke risico's en dat pakte goed uit. Boze tongen beweren dat ie doping gebruikt. De speklappen en worsten van de afsluitende BBQ zijn onderzocht. Alleen bij het eten van grote hoeveelheden kunnen bijverschijnselen optreden.

Bram van den Berg, Jan Douwes en Bert-Jan Panjoel scoorde 3,5. Mark Clijsen bleef na een valpartij in het peloton van 3. Zie hieronder de uitslagen en bij de link toernooien de totaalstand. Hierin leiden Bram van den Berg en Mark Clijsen.

 
ZAC 2011 ronde 1 Afdrukken E-mail
Tuesday 05 July 2011

Mark Clijsen heeft met 4,5 uit 5 de eerste ronde van de ZAC gewonnen. Hij bleef Bram van den Berg (4) en Huub Leemans (3,5) voor. Elias Thijsse en Jan Douwes deden een gooi naar de Guust Flater Trofee door beurtelings stukken, torens en pionnen in de aanbieding te doen. Komt allen meedoen en kijken naar het spektakel! Volgende week zal waarschijnlijk ook Wilbert Kocken weer meedoen. Die was maandag bij het HHH toernooi.

Zie hieronder voor de uitslagen.