Skip to content
Site Tools
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color green color
You are here:
ZAC 2011 laatste ronde en prijsuitreiking Afdrukken E-mail
Tuesday 16 August 2011
Maandag 22 augustus is de laatste ronde van de ZAC! Komt allen, als was het alleen maar om, na de laatste ronde, Uw prijs op te halen. Er is een prijs voor ALLE deelnemers! De drie hoogste krijgen een geldprijs. Voor de plaatsen 2 en 3 zijn nog een aantal kanshebbers!
 
ZAC 2011 ronde 7 Afdrukken E-mail
Tuesday 16 August 2011
Bram van den Berg ging weer als een speer. Met 5 uit 5 is hij een ronde voor het einde al zeker van de eindzege van de ZAC 2011! De show werd maandagavond gestolen door Marsel van Hoorn. Marsel scoorde een ongekende 4 uit 5. Al vondt hij ook zelf dat vrouwe Fortuna hem goed gezind was. Ad Mutaers bleef het peleton net voor met 3,5 punt.
 
ZAC 2011 Afdrukken E-mail
Tuesday 09 August 2011
Voor de zomeravond competitie (ZAC) worden nog 2 rondes gespeeld op 15 en 22 augustus. We starten om 20:15 in Theseus voor 5 partijen met een tempo van 12 minuten voor de partij en 6 seconden per zet erbij. Voor 1 euro kan je meedoen. Het is een open toernooi, iedereen kan meedoen. Huisschakers zijn ook van harte welkom.
 
ZAC 2011 ronde 6 Afdrukken E-mail
Tuesday 09 August 2011
Maandag 8 augustus was de opkomst met 20 man groot! Bram van den Berg was terug van zijn schaakvakantie in Zeeland en ging nog even door met winnen. Met 5 uit 5 staat hij nu fier op kop in de totaalstand, 2,5 punt los van Wilbert Kocken. Bert-Jan was de enige die kon volgen met 4 punten. Jan Douwes en Frank Schouten scoorden 3,5 punt. Jan heeft zijn vertrouwde 3e plek weer ingenomen. Hieronder de uitslag van 8 augustus. De totaalstand komt onder het kopje toernooien.
 
ZAC 2011 ronde 5 Afdrukken E-mail
Tuesday 02 August 2011

Mark Clijsen had er maandagavond zin in. Met 5 uit 5 liet hij iedereen kansloos. Wilbert en Frans kwamen niet verder dan de 3. Jaap Weel en Mark van den Berg scoorden er lustig en op los en werden met 3,5 punt gedeeld tweede.

Mark C. heeft de kop in het algemeen klassement overgenomen van Bram van den Berg (geen familie van Mark!). Bram speelt een toernooi speelt in Zeeland en was afwezig. Mark, Bram (half puntje achter) en Wilbert (punt achter) hebben nu alle drie 4 van de 5 rondes gespeeld. Het wordt spannend voor de eindklassering over de beste 5 rondes! Zie verder de stand bij Toernooien en de uitslag van 1 augustus hieronder.