Skip to content
Site Tools
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color green color
You are here: Home arrow Clubinfo
Clubinfo

 

Algemeen
Schaakvereniging De Drie Torens is een gezellige schaakvereniging met ongeveer 40 senioren- en 40 jeugdleden. Zowel beginners als gevorderden vinden bij ons naast een potje schaken ook de gezelligheid. We spelen een interne competitie op de maandagavond. Daarnaast kun je meedoen aan een avondcompetitie en een zaterdagcompetitie. Iedereen kan dus net zoveel spelen als hij/zij wil.
We organiseren ook toernooien zoals een zomeravondcompetitie, een snelschaaktoernooi, een rapidtoernooi en natuurlijk het Tilburgs Districts Kampioenschap.

Senioren
Op maandagavond spelen de senioren vanaf 20.00 uur in Denksportcentrum Theseus, Bredaseweg 167 Tilburg, Telefoon: 06-19856826 (alleen voor dringende zaken!). Er wordt dan interne competitie gespeeld en de thuiswedstrijden van de avondcompetitie.
In de interne competitie wordt gespeeld volgens een speeltempo van 1¾ uur en 15 seconden per zet. Iedere periode is er de mogelijkheid om te promoveren/degraderen. Gedurende het jaar wordt er ook nog een bekertoernooi gespeeld.
De Drie Torens speelt met 4 teams van 8 spelers in de zaterdagcompetitie. Ook doen we met 3 teams van 4 spelers mee aan de avondcompetitie.

Jeugd
De jeugd heeft op vrijdagavond tussen 18.45 uur en 20.30 uur les

Contributie
Volwassenen                            € 95,00
Volwassenen (huisgenoot)         € 87,50
Volwassenen (dubbellid)            € 50,00
Jeugd (geboren in of na 2000)   € 65,00
Jeugd (huisgenoot)                   € 57,50
Jeugd (dubbellid)                      € 40,00
Trainer (korting)                       € 40,00

Interesse?
Voor meer informatie kunt u terecht bij de voorzitter of andere leden van het bestuur.
Kom gerust een keertje vrijblijvend kijken.

Bij “Contact” zijn de contactgegevens van het bestuur etc. aangegeven.