Skip to content
Site Tools
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color green color
You are here: Home arrow Nieuws arrow Goed begin van De Drie Torens aan de NBSB competitie
Goed begin van De Drie Torens aan de NBSB competitie PDF Afdrukken E-mail
Wednesday 05 November 2014

Twee van de drie teams wisten de volle buit uit de eerste ronde van de NBSB-competitie te halen. In klasse 2B won het team van De Drie Torens 2 relatief gemakkelijk de thuiswedstrijd tegen Waalwijk 2. Het team van Waalwijk 2, dat vooraf tot een van de concurrenten voor een toppositie in deze klasse werd gerekend, ging met een 5½ - 2½ nederlaag naar huis, waarbij aangetekend dat dit misschien iets geflatteerd was.

In klasse 2A werd het team van De Drie Torens 3 getrakteerd op een ruime nederlaag bij De Oude Toren: 5½ - 2½. Knap en goed was de overwinning van Eric van Dongen aan bord 1, maar verder wisten alleen Ad Havermans, Rob Leurs en Wim van der Velden een remise te boeken.

In klasse 3B debuteerde het team van De Drie Torens 4 met een nipte overwinning op De Oude Toren 2: 3½ - 4½. Verheugend waren de overwinningen van de jeugdspelers op borden 5 t/m 7 waar respectievelijk Ruben, Edgar en Loesja knap het volle pond wisten te halen. En ook Teun van der Aa presteerde met een nuttige remise op bord 3 naar behoren. Verrassend en een beetje teleurstellend was het feit dat het debuut van Ernest en Tommie van Moorsel in het 4e team zegge en schrijve nul punten opleverde. Hier ligt dus nog wel ruimte voor verbetering! 

 
< Vorige   Volgende >