Skip to content
Site Tools
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color green color
You are here: Home arrow Nieuws arrow De Drie Torens 1 na 3 wedstrijden nog steeds ongeslagen
De Drie Torens 1 na 3 wedstrijden nog steeds ongeslagen Afdrukken E-mail
Sunday 23 November 2014

Een enigszins verzwakt DDT1 moest het afgelopen zaterdag opnemen tegen RSC ’t Pionneke uit Roermond. Toon Mentink maakte zijn debuut in het 1e team, als vervanger voor de afwezige Arnoud Jansen. De wedstrijd eindigde in 4-4 waardoor DDT1 nog steeds bovenin meedraait in klasse 3H. Voor zover dat na 3 wedstrijden al te zeggen valt, lijken er zich in deze klasse problemen af te tekenen voor de teams van Stukkenjagers 3 en Voerendaal, die na 3 wedstrijden nog slechts 1 matchpunt hebben weten te behalen. De onzen staan met nog 3 andere teams met 4 MP op de zeer verdienstelijke 2e plaats.

Opvallend was dat in Roermond de twee W’s (Willem en Wilbert) beide tegen een nederlaag opliepen, terwijl Joost en, verrassend genoeg, Maarten Werkhoven, voor de DDT1 de volle winst binnenhaalden. Invaller Toon Mentink kan met een mooie remise terugzien op een goed debuut in het 1e team. Alle overige partijen resulteerden in remise, waardoor de 4-4 eindstand bereikt werd.

 
< Vorige   Volgende >