Skip to content
Site Tools
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color green color
You are here: Home arrow Nieuws arrow Winst voor DDT2, forse nederlaag voor DDT3
Winst voor DDT2, forse nederlaag voor DDT3 Afdrukken E-mail
Wednesday 11 February 2015

Er viel goed en slecht nieuws te melden voor de teams van De Drie Torens in de 4e ronde van de NBSB competitie. Het 4e team had dit keer een ronde vrij en kwam dus niet in actie. Het 2e team deed wat het moest toen in de thuiswedstrijd tegen De Baronie 4, op dat moment de nummer 3 in klasse 2B. Al snel stond de thuisploeg op een 2-0 voorsprong via twee reglementaire overwinningen. Ook het derde punt was snel binnen doordat Toon Mentink een fout van zijn tegenstander hard afstrafte. Nederlagen waren er te noteren voor Adri Hartsuiker en Paul van Duijnhoven die het in tijdnood niet wist te redden. Alle overige spelers wonnen waardoor er een 6-2 overwinning viel te noteren voor DDT2.

Titelconcurrent Stukkenjagers 5 maakte evenmin een fout en bond het team van De Vughtse Toren 2 met maar liefst 7½-½ aan de zegekar. Op 7 maart mogen DDT2 en SJ5 in een direct duel uitmaken wie er kampioen wordt in de klasse. De overige teams staan reeds op behoorlijke afstand.

Het team van DDT3 zal met weinig plezier terugdenken aan de reis naar Made waar het de confrontatie aanging met het eerste team van ’t Paardje. Het werd daar maar liefst 7-1 voor de Madenaren. Aan de Tilburgse kant wist Wim van der Velden (bord 7) als enige de eer te redden. Het 3e team is desondanks nog niet in acuut degradatiegevaar, maar moet wel oppassen niet verder af te zakken.

 
< Vorige   Volgende >