Skip to content
Site Tools
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color green color
You are here: Home arrow Nieuws arrow Monsterzege De Drie Torens 2 op Staunton 1: 7 – 1
Monsterzege De Drie Torens 2 op Staunton 1: 7 – 1 Afdrukken E-mail
Sunday 18 September 2016

Hoewel met recht gezegd kan worden dat het 1e de competitie goed begonnen is, deed het 2e daar nog een schepje bovenop, door maar met liefst 7-1 te winnen van promovendus Staunton 1 uit Etten-Leur. Gezegd moet worden dat Staunton twee belangrijke basisspelers miste, maar de overwinning van DDT 2 was toch afgetekend. Alleen de nederlaag van Jaap Weel (aan bord 1) , ook nog als laatste bezig, wist te verhinderen dat er een perfecte 8-0 op de borden kwam. Dat gebeurde overigens alleen nadat Jaap in tijdnood mis greep en zijn dame van het bord zag verdwijnen. Hij wist het de witte koning daarna nog wel lastig te maken, maar de witte dame besliste uiteindelijk het plecht in het voordeel van zijn tegenstander. Alle andere spelers wisten dus te winnen, waardoor DDT 2 na de eerste ronde fier de ranglijst aanvoert.

De volgende ronde staat de uitwedstrijd tegen De Pion 3 op het programma. Hopelijk lukt het DDT 2 om de goede lijn tegen De Pion voort te zetten.

 
< Vorige   Volgende >