Skip to content
Site Tools
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color green color
You are here: Home arrow Nieuws arrow 6e Koppeltjestoernooi 2018
6e Koppeltjestoernooi 2018 Afdrukken E-mail
Sunday 08 April 2018

Op zondag 8 april is het Koppeltjestoernooi gespeeld in Theseus. Dit toernooi, met zijn unieke formule, vierde al weer zijn 6de editie. Ondanks het zomerse weer waren 24 koppeltjes, met elk één senior- en één juniorschaker, naar het speelhonk van De Drie Torens afgereisd.

Het deelnemersveld bestond uit: koppels van alle niveaus, koppels met een Nederlands Dameskampioen in hun midden, koppels die voor het eerst met elkaar kennis maakten, oude bekende koppels, nieuwe gezichten koppels, koppels van ver buiten Tilburg, koppels voor wie het het eerste schaaktoernooi ooit was en Goolse en Tilburgse koppels.

Na 6 ronden schaak in een ontspannen en sportieve sfeer was duidelijk wie met de mooiste prijzen naar huis gingen. Zoals altijd was de deelname gratis, was er voor iedere deelnemer een leuk prijsje en een schaaksleutelhanger. Daarnaast zorgde de uitbater van Theseus voor een lekkere versnapering voor jong en oud. En zoals altijd wonnen Wilbert Kocken (senior) en Teun van der Aa (junior) de eerste prijs, wat wil zeggen dat zij als eerste iets van de prijzentafel mochten uitzoeken.

Tot slot willen wij uitdrukkelijk Stichting Theseus hartelijk bedanken voor de subsidie die ons is gegund om dit supergezellige toernooi te kunnen realiseren, alle deelnemers bedankt voor de inspiratie en transpiratie; het was echt een topmiddag!  

De uitslagen zijn hier te vinden: http://www.dedrietorens.nl/jeugd/6ekoppeltjestoernooi2018/index.html

 

 
< Vorige   Volgende >