Skip to content
Site Tools
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color green color
You are here: Home
Welkom bij De Drie Torens
De Drie Torens B wint van HSC A
Wednesday 20 October 2021

Het B-team heeft in Helmond ook zijn tweede wedstrijd gewonnen, maar liet grote kansen op een ruimere overwinning onbenut.

  

Lees meer...
 
Nipte zege B-team
Wednesday 20 October 2021
Het B-team heeft ook zijn tweede wedstrijd gewonnen. In Helmond werd HSC A met het kleinst mogelijke verschil verslagen, al had een grotere zege er zeker ingezeten.
Lees meer...
 
De Drie Torens uitgeschakeld in de KNSB-beker
Tuesday 19 October 2021

Het avontuur in de KNSB-Beker was dit jaar van korte duur. Het viertal van De Drie Torens ging in de eerste ronde onderuit tegen OSV uit Oss.   

 

Lees meer...
 
De Drie Torens B verslaat De Baronie B
Sunday 10 October 2021
Nadat in overleg met de uitbater van Theseus was overeengekomen om mensen zonder geldig coronatoegangsbewijs via de achteringang de speelzaal te laten betreden en hen op die manier buiten het bargedeelte te kunnen houden, lukte het om op maandag 27 september de eerste avondcompetitiewedstrijd van het seizoen te spelen. De Baronie B uit Breda was daarin onze tegenstander.  
Lees meer...
 
Miraculeuze ontsnapping De Drie Torens 1
Sunday 10 October 2021
Helaas kwamen we slechts met zeven man in Helmond aan. Arnoud was behoorlijk verkouden en in deze tijden kun je dan maar beter niet achter het schaakbord plaatsnemen. En een invaller was op korte termijn niet meer te regelen. We begonnen dus met een achterstand tegen HSC Helmond 1. Nade  tijdcontrole was de achterstand opgelopen tot 4 - 2. Onze jonge debutant Alex was de enige die tot dat moment een vol punt scoorde. Ad en Huub hadden beiden een halfje. De teamcaptain kreeg in de tijdnoodfase in duidelijk mindere of misschien wel verloren stelling een remiseaanbod. 
Lees meer...
 
Uitslagen externe 09-10-2021
Sunday 10 October 2021

Hier de uitslagen van de externe competitie van zaterdag 9 oktober. 

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 10 van 355