Skip to content
Site Tools
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color green color
You are here: Home
Welkom bij De Drie Torens
Ries van der Velden overleden
Monday 04 July 2011
Op 29 juni is Ries van der Velden overleden. Ries was het oudst levende lid van TSV De Wolstad en is 94 jaar geworden. De crematieplechtigheid is maandag de 4e om 14:15 in Tilburg.
 
Wilbert Kocken weer kampioen
Tuesday 21 June 2011

Wilbert Kocken is weer kampioen van de interne competitie van DDT geworden.

Het was een spannende en onverwachte slotavond.Wilbert stond een halfje voor op Bram van den Berg.

Wilbert kwam met zwart minder te staan (pionnetje achter) tegen Huub. Hij vocht zich aardig terug door een pion terug te winnen, maar kreeg zijn stukken niet op de juiste velden.

Ondertussen had Bram met zwart tegen Bert-Jan een pion gewonnen en afgewikkeld naar een waarschijnlijk gewonnen eindspel. Plotsklaps was er rumoer aan het bord van Bram. Wilbert dacht dat Bram gewonnen had. Wilbert moest dan ook winnen van Huub om kampioen te worden.

Wilbert deed een poging (f5) die direct werd weerlegd door Huub. Wilbert kreeg geen enkele kans meer en verloor. Groot was Wilberts verbazing toen hij hoorde dat Bram ook verloren had. Een blunder van Bram kostte hem zijn toren!

Zo werd Wilbert dan toch weer kampioen en kreeg de felicitaties van Bram, die zijn blunder heel sportief verwerkte.

 
De Drie Torens wint vriendschapstoernooi Waalwijk
Sunday 19 June 2011
Schaakvereniging Waalwijk bestaat dit jaar 75 jaar en heeft daarom haar jaarlijkse vriendschapstoernooi nieuw leven ingeblazen.
De Drie Torens speelde alleen gelijk tegen Barendrecht en wist verder alle wedstrijden te winnen. Beslissend was de laatste ronde tegen de nummer 2 Rochade, die nipt met 2½-1½ werd verslagen.
Het verslag, de foto's en de volledige eindstand zullen waarschijnlijk spoedig op de website van S.V. Waalwijk verschijnen.
Lees meer...
 
Guust Flater Trofee
Thursday 26 May 2011
De Guust Flater Trofee wordt uitgereikt aan de grootste blunderaar van DDT van het seizoen. Graag wil de redactie van het clubblad voor 21 juni (was 4 juli en is verzet vanwege de slotavond op 27 juni!) de inzedingen voor de Trofee binnen hebben. Dus aarzel niet en stuur je Flater naar Frank Vennix of Pieter Priems.
 
Eindstand interne beker
Saturday 21 May 2011

Bram van de Berg heeft de bekercompetitie gewonnen. Hij bleef Wilbert Kocken een half punt voor. Bert-Jan Panjoel werd op gepaste afstand derde.
In de B-groep werd Peter Keller met een punt voorsprong eerste. Elias Thijsse eindigde als tweede, net voor Frank Schouten.
De uitslagen van de individuele avonden staan onder de interne competitie. Hieronder volgt de volledige eindstand.

Lees meer...
 
Eerste team blijft landelijk spelen
Sunday 15 May 2011
Het werd op 14 mei gelukkig geen zwarte zaterdag deel 4. Het eerste team wist zich te handhaven in de landelijke competitie door een overtuigende  5.5 - 2.5 overwinning op Landau Axel. Het tweede team verloor op het nippertje van OSV, maar ook een zege had het team niet meer gered, want degradatieconcurrent HSC2 bleef door zelf te winnen hoe dan ook buiten bereik.
 
<< Begin < Vorige 11 12 13 14 15 Volgende > Einde >>

Resultaten 131 - 140 van 141