Skip to content
Site Tools
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color green color
You are here: Home
Welkom bij De Drie Torens
1e ronde externe
Sunday 18 September 2011
Ons vlaggeschip miste twee van zijn matrozen en zette met 2 scheepsjongens extra koers naar Terneuzen. Ook Terneuzen kon niet de sterktste bemanning aan dek brengen. In het directe kannon gebulder wist alleen Jaap Weel zijn kruit droog te houden en scoorde een vol punt. Niet minder sterk presteerde Wilbert Kocken door zijn Fide Meesterlijke tegenstander uit te dagen tot een duel op het scherpst van de snede. Na het publiek te hebben vermaakt en beide lichte schaafwonden te hebben opgelopen hielden ze het voor gezien met een halfje voor ieder. Al met al was de 4,5-3,5 nederlaag geen prijs. De zilverlingen bleven in Terneuzen. Hieronder de persoonlijke uitslagen.
Lees meer...
 
Dennis snelschaakkampioen
Tuesday 06 September 2011

Dennis Brokken heeft overtuigend het snelschaaktoernooi gewonnen. Met 8½ uit 9 bleef hij Bram van den Berg een half punt voor. Koen Haast eindigde met 6½ punt op de derde plaats.

Onder het kopje toernooien is de volledige eindstand terug te vinden.

Foto's staan op onze facebook pagina

 
Tilburg zevende in Luxemburg
Monday 05 September 2011

Tilburg is als zevende geeindigd in het tienstedentoernooi. In Luxemburg bleek gastteam Differdange met afstand het sterkste.
Joost behaalde met 7½ uit 9 een bordprijs op het 5de bord.

Tilburg in actie

Lees meer...
 
Tienstedentoernooi 2011
Tuesday 30 August 2011
Zaterdag en zondag gaat een achttal van de Drie Torens op reis naar Luxemburg om daar de eer van Tilburg hoog te houden. De verrichtingen van dit team kunnen gevolgd worden op de toernooiwebsite of via ons eigen forum .
 
Open snelschaakkampioenschap van DDT
Monday 29 August 2011
Maandag 5 september wordt het jaarlijkse open snelschaakkampioenschap van De Drie Torens gehouden in Theseus. We starten om 20:00 uur. Aanmelden aan de zaal tot 10 minuten voor aanvang. Komt allen!
 
ZAC 2011 ronde 8
Tuesday 23 August 2011

Rick van Loy dacht, kom, ik doe eens mee en scoorde 5 volle punten en won daarmee de slotettappe. Jaap Weel en Wilbert Kocken konden nog aanhaken met 4 punten. Jan Douwes en Huub Leemans vochten op de streep de strijd om de derde plaats in het eindklassement uit. Jan won die voor de tweede keer op rij! Wilbert werd tweede en Bram natuurlijk eerste.

De eindstand staat onder Toernooien.

Het enige verbeterpunt voor de ZAC waren de prijzen. Dit jaar was er geen bier en wijn. Dat moet volgend jaar beter!

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 31 32 33 34 Volgende > Einde >>

Resultaten 321 - 330 van 337