Skip to content
Site Tools
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color green color
You are here: Home
Welkom bij De Drie Torens
Open NBSB Kampioenschap Snelschaken voor Clubteams
Sunday 27 March 2011

Het viertal van DDT wist knap beslag te leggen op de 5e vijfde plaats bij het Open NBSB Kampioenschap Snelschaken voor Clubteams. Het viertal bestond uit 1. Wilbert  6 (uit 11), 2. Willem - 6.5, 3. Jan - 8, 4. Maarten - 4.

 
Papieren Jubileum uitgave TSV De Wolstad
Tuesday 14 December 2010

De papierenversie van de bundel ''Afscheid van T.S.V. De Wolstad, een selectie uit 52 jaargangen van Wolstadnieuws" is klaar!

De bundel is voor de prijs van 1 euro op te halen op de clubavond van DDT. Als je binnen Tilburg woont en het geld overmaakt naar het onderstaande nummer brengt Ad Mutsaers hem gratis bij je thuis.

Voor de mensen die buiten Tilburg  kost de bundel 3 euro. Hiervoor wordt hij opgestuurd via de post.

Bestellen kan door het geld over te maken op rekeningnummer 32.48.569 tnv De Drie Torens onder vermelding van TSV de Wolstad. 

 
Jubileum uitgave TSV De Wolstad
Tuesday 14 December 2010

De bundel ''Afscheid van T.S.V. De Wolstad, een selectie uit 52 jaargangen van Wolstadnieuws" is klaar!

De bundel is te downloaden op deze link.

Er komt een papieren versie voor de liefhebber. Deze is voor de prijs van 1 euro op te halen op de clubavond van DDT. Mensen die de bundel via de post willen ontvangen kunnen dit mailen naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken Voor 3 euro wordt de bundel opgestuurd.

Binnenkort is bekend wanneer de papieren versie klaar is.

 
10 stedentoernooi 2010
Sunday 05 September 2010

De Drie Torens is weer netjes vijfde (gedeeld vierde) geworden op het jaarlijkse 10 stedentoernooi. Na 2 nederlagen en 3 overwinningen op de eerste dag, kwamen er op de tweede dag nog 3 overwinningen bij. De topscoorder en bordprijswinnaar werd Bram met 7½ uit 9.

Lees meer...
 
Meedoenregeling 2013
Sunday 04 October 2009
De Drie Torens werkt mee met de Gemeente Tilburg aan de uitvoering van de meedoenregeling. Deze regeling is bedoeld voor inwoners met een laag inkomen. Door een recente wijziging van de regelgeving komen meer inwoners in aanmerking voor deelname. De inkomensgrens wordt n.l. verhoogd tot 130% van het sociaal minimum en het budget wordt verhoogd tot € 100, hetgeen betekent dat de volledige contributie van De Drie Torens door het budget gedekt wordt. De gemeente zal e.e.a. bekend maken via diverse media maar de meeste rechthebbenden zullen hierover ook rechtstreeks informatie ontvangen.
Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met Ad Mutsaers (013-4674368)
 
<< Begin < Vorige 31 32 33 34 35 36 Volgende > Einde >>

Resultaten 351 - 355 van 355