Skip to content
Site Tools
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color green color
You are here: Home
Welkom bij De Drie Torens
Guust Flater Trofee
Thursday 26 May 2011
De Guust Flater Trofee wordt uitgereikt aan de grootste blunderaar van DDT van het seizoen. Graag wil de redactie van het clubblad voor 21 juni (was 4 juli en is verzet vanwege de slotavond op 27 juni!) de inzedingen voor de Trofee binnen hebben. Dus aarzel niet en stuur je Flater naar Frank Vennix of Pieter Priems.
 
Eindstand interne beker
Saturday 21 May 2011

Bram van de Berg heeft de bekercompetitie gewonnen. Hij bleef Wilbert Kocken een half punt voor. Bert-Jan Panjoel werd op gepaste afstand derde.
In de B-groep werd Peter Keller met een punt voorsprong eerste. Elias Thijsse eindigde als tweede, net voor Frank Schouten.
De uitslagen van de individuele avonden staan onder de interne competitie. Hieronder volgt de volledige eindstand.

Lees meer...
 
Eerste team blijft landelijk spelen
Sunday 15 May 2011
Het werd op 14 mei gelukkig geen zwarte zaterdag deel 4. Het eerste team wist zich te handhaven in de landelijke competitie door een overtuigende  5.5 - 2.5 overwinning op Landau Axel. Het tweede team verloor op het nippertje van OSV, maar ook een zege had het team niet meer gered, want degradatieconcurrent HSC2 bleef door zelf te winnen hoe dan ook buiten bereik.
 
Open NBSB Kampioenschap Snelschaken voor Clubteams
Sunday 27 March 2011

Het viertal van DDT wist knap beslag te leggen op de 5e vijfde plaats bij het Open NBSB Kampioenschap Snelschaken voor Clubteams. Het viertal bestond uit 1. Wilbert  6 (uit 11), 2. Willem - 6.5, 3. Jan - 8, 4. Maarten - 4.

 
Papieren Jubileum uitgave TSV De Wolstad
Tuesday 14 December 2010

De papierenversie van de bundel ''Afscheid van T.S.V. De Wolstad, een selectie uit 52 jaargangen van Wolstadnieuws" is klaar!

De bundel is voor de prijs van 1 euro op te halen op de clubavond van DDT. Als je binnen Tilburg woont en het geld overmaakt naar het onderstaande nummer brengt Ad Mutsaers hem gratis bij je thuis.

Voor de mensen die buiten Tilburg  kost de bundel 3 euro. Hiervoor wordt hij opgestuurd via de post.

Bestellen kan door het geld over te maken op rekeningnummer 32.48.569 tnv De Drie Torens onder vermelding van TSV de Wolstad. 

 
Jubileum uitgave TSV De Wolstad
Tuesday 14 December 2010

De bundel ''Afscheid van T.S.V. De Wolstad, een selectie uit 52 jaargangen van Wolstadnieuws" is klaar!

De bundel is te downloaden op deze link.

Er komt een papieren versie voor de liefhebber. Deze is voor de prijs van 1 euro op te halen op de clubavond van DDT. Mensen die de bundel via de post willen ontvangen kunnen dit mailen naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken Voor 3 euro wordt de bundel opgestuurd.

Binnenkort is bekend wanneer de papieren versie klaar is.

 
<< Begin < Vorige 31 32 33 34 35 36 37 Volgende > Einde >>

Resultaten 361 - 368 van 368