Skip to content
Site Tools
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color green color
You are here: Home
Welkom bij De Drie Torens
Open Tilburgs Snelschaakkampioenschap
Monday 08 September 2014

Op vrijdag vijf september opende SG KiNG zijn deuren met het Open Tilburgs Snelschaakkampioenschap. De vele De Drie Torenaren konden zich niet mengen in de strijd om de eerste plaats welke na een barrage tegen Niels Ondersteijn gewonnen werd door Matthieu Freeke. Wel werden en door Willem en Frank Vennix ratingprijzen in de wacht gesleept. Voor een verslag door de organiserende club, foto’s, en de volledige eindstand kunt u hier (http://sgking.nl/matthieu-freeke-wint-open-tilburgs-snelschaakkampioenschap-2014/) terecht.

 
Wilbert wint zomeravondcompetitie
Tuesday 26 August 2014

Wilbert heeft de zomeravondcompetitie gewonnen. De laatste speelavond werd nog spannend gemaakt door Bob. Bob kon Wilbert nog inhalen door 4½ punt te scoren uit 5. In de derde ronde wist hij Wilbert te verslaan, waarna de overwinning voor het grijpen leek. Frans stak daar een stokje voor door van Bob te winnen. Wilbert was daarmee niet meer in te halen. Bob is tweede geworden en Jan heeft beslag gelegd op de derde plaats. 

De eindstand is hier te vinden. 

 
Aankondiging ALV
Monday 01 September 2014
Vanavond maandag 1 september vindt de ALV plaats (alleen voor leden!). Aanvang 20.00 uur, café Theseus 
 
Zomer Avond Competitie
Sunday 22 June 2014

In juli en augustus organiseert De Drie Torens op maandagavond weer de Zomer Avond Competitie. De eerste speelavond is maandag 30 juni. Ook dit jaar weer negen rondes vol spanning en vermaak. De beste manier om te genieten van het Hollandse zomerweer! 

Je kan je elke maandag bij Theseus aanmelden tot 20:10. De eerste ronde begint om 20:15. Het kost 1 euro per avond. Per zomeravond worden 5 partijen gespeeld. Het speeltempo is 12 minuten p.p.p.p. plus 5 seconden per zet. Voor jeugdleden is er in overleg ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld 4 rondes per avond te spelen. 

De beste 5 scores (van de avonden) tellen mee voor de eindstand van de Zomeravondcompetitie ronde. De top 3 krijgt een geldprijs uit de inleg. Voor de rest van de deelnemers zijn er leuke prijzen in natura. 

30 juni           ronde 1
7 juli              ronde 2
14 juli            ronde 3
21 juli            ronde 4
28 juli            ronde 5
4 augustus     ronde 6
11 augustus   ronde 7
18 augustus   ronde 8
25 augustus    ronde 9+ prijsuitreiking

De tussenstand is hier te vinden. 

 
Wilbert kampioen
Tuesday 17 June 2014

Wilbert is kampioen geworden van seizoen 2013-2014. Vooral in de derde periode wist hij het verschil te maken. De volledige eindstand kun je hier  bekijken.

 
Pinkstertoernooi 2014
Tuesday 10 June 2014

Terwijl de onweersbuien over Nederland trokken, probeerden de snelschakers bij De Drie Torens op het bord te knallen. De meeste deelnemers waren al lang blij dat ze niet als verzopen katten binnen waren gekomen. Nadat iedereen was opgedroogd, bleek de strijd te gaan tussen Jan Douwes en Bob Jansen. Door de onderlinge strijd te winnen en verder ongeslagen te blijven, wist Jan het pleit in zijn voordeel te beslechten. Bob werd tweede en Wilbert werd derde.

 Jan wint het snelschaken

 De volledige uitslag is hier te vinden.

 

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 51 - 60 van 141