Skip to content
Site Tools
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color green color
You are here: Home
Welkom bij De Drie Torens
De Drie Torens 1 keert terug in de derde klasse
Sunday 26 May 2019

De opdracht was duidelijk: winnen! En liefst met 5 – 3, want dan zou het onderling resultaat tegen Sliedrecht 2 in ons voordeel zijn. Na de gebruikelijke gezamenlijke jel, werden de klokken in gang gebracht.

 

Lees meer...
 
De Drie Torens Kampioen!
Sunday 12 May 2019

DDT 1 is  kampioen geworden door 5-3 overwinning op Moira-Domtoren 2. Meer details over de wedstrijd volgen.

Lees meer...
 
DDT Beker
Sunday 12 May 2019

De DDT Beker is gewonnen door Rick Zegveld. Hij versloeg in de laatste avond Wilbert Kocken en bleef die uiteindelijk nipt voor. Jan Douwes werd derde.  Joost was de laatste avond afwezig en door die drie nullen was zijn riante uitgangspositie alleen genoeg voor een vierde plaats. 

 De resultaten vind je hier.

 
Koppeltjestoernooi
Saturday 11 May 2019

Op zondag 2 juni a.s. organiseert de Drietorens weer een koppeltjestoernooi. Een ouder speelt dan met een jongere (max 17 jaar) samen tegen andere koppels. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Lees meer...
 
KNSB ratings
Friday 03 May 2019
De nieuwe KNSB ratings vind je hier , je kan je naam invullen.
 
De Drie Torens gaat voor het kampioenschap
Wednesday 24 April 2019
In de achtste ronde mochten de twee koplopers onderling gaan uitmaken wie er voor het kampioenschap zou gaan. Het werd een hele moeilijke middag voor De Drie torens. Misschien was een verkeerde afslag op de heenweg naar Sliedrecht al een vaag teken.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 61 - 70 van 276