Skip to content
Site Tools
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color green color
You are here: Home
Welkom bij De Drie Torens
Overlijden Jos de Kort
Sunday 11 August 2013

Afgelopen woensdag 7 augustus is oud-lid Jos de Kort overleden. Jos was tot zijn verhuizing naar Zierikzee een actief lid, zij het met name in de tijd van Schavo. Hij was jarenlang teamleider en heeft ook geruime tijd zorg gedragen voor het clubblad.
Zijn stukjes waren altijd leuk om te lezen.

De beste herinneringen heb ik zelf aan de tuinschaakavonden. Ingewijden weten wel waarom.

De laatste jaren was schaken eigenlijk niet meer mogelijk vanwege zijn hartproblemen. Zijn laatste partij die ik me kan herinneren was een invalbeurt in het eerste team in de derde klasse KNSB, waar hij tegen een sterke speler een snelle remise pakte.

Jos is 66 jaar geworden.

De uitvaart is a.s. donderdag in Rotterdam.

Ik zal Jos missen.

Bert-Jan

 
Zomer Avond Competitie
Wednesday 26 June 2013

In juli en augustus organiseert De Drie Torens op maandagavond weer de Zomer Avond Competitie. De beste manier om te genieten van het Hollandse zomerweer! 

Je kan je elke maandag bij Theseus aanmelden tot 20:10. De eerste ronde begint om 20:15. Het kost 1 euro per avond. Per zomeravond worden 5 partijen gespeeld. Het speeltempo is 12 minuten p.p.p.p. plus 5 seconden per zet.
 

De beste 4 scores (van de avonden) tellen mee voor de eindstand van de Zomeravondcompetitie ronde. De top 3 krijgt een geldprijs uit de inleg. Voor de rest van de deelnemers zijn er leuke prijzen in natura. 
De stand is te vinden met deze link 

8 juli  
 ronde 1
15 juli
 ronde 2
22 juli 
 ronde 3
29 juli 
 ronde 4
5 augustus 
 ronde 5
12 augustus 
 ronde 6
19 augustus 
 ronde 7
26 augustus
 ronde 8+ prijsuitreiking 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Jan Douwes wint interne beker, Frank Schouten de B-groep
Thursday 16 May 2013

Jan Douwes wint dit seizoen de interne beker. Op de laatste avond wist hij Wilbert Kocken in het onderlinge duel de baas te blijven en was hij na de 4e ronde al verzekerd van de titel. Wilbert is uiteraard wel de vice-kampioen. Willem vdn Brink wurmde zich nog in de top-3 door tijdens de laatste avond 4,5 punten te scoren. Dat leverde hem die avond een gedeelde overwinning met Jan op.

Frank Schouten eiste de titel in de B-groep voor zich op. Wim vdr Velden maakte daar met 3 punten op de laatste avond een reuzensprong van plaats 7 naar 2 in het algemeen klassement, waarmee hij dezelfde totaalscore haalde als Paul Hobbelen. Overigens bleven beiden op gepaste afstand van Frank, die weer liet blijken meer in de A-groep thuis te horen.

Lees meer...
 
Reunietoernooi groot succes
Sunday 12 May 2013
Het op zaterdag 11 mei georganiseerde reunietoernooi ter ere van het eerste lustrum was een groot succes. De eindstand en uitslagen en foto's  zijn inmiddels op de site geplaatst.
 
re├╝nietoernooi
Friday 29 March 2013

Zaterdag 11 mei organiseert De Drie Torens, in het kader van hun eerste lustrumviering, een reünietoernooi, exclusief voor leden en ex-leden. Start om 10.30 uur met schaken (7 rondjes Zwitsers, 20 min. p.p.p.p.), daarna een lunch en ter afsluiting een borrel en wat hapjes. Plaats van handeling: Theseus.

De voorlopige deelnemerslijst staat op ons forum .

 
30 april
Thursday 02 May 2013

30 April

Op 30 april manifesteerde De Drie Torens zich in het Leijpark.
Feest, want er waren maar liefst TWEE Maxima-koninginnen.
Iedereen heeft zich dan ook maximaal uitgeleefd: snelschaak, grote-stukken-
schaak, gewoon schaak.
Wilbert Kocken gaf een simultaan tegen 8 spelers, hij won er 7.
Alleen Roi Eliskases (alias Elias Thijsse) presteerde het om van de Tilburgse kampioen
te winnen.
Veel flyers zijn uitgedeeld, onze naam is weer gevestigd met dit zonnige
schaakfestijn.

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 71 - 80 van 141