Skip to content
Site Tools
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color green color
You are here: Home
Welkom bij De Drie Torens
Externe van 9 februari
Sunday 10 February 2019

Het eerste wist met 3-5 te winnen van Paul Keres 4 en blijft op kop, samen met Sliedrecht waar ze de voorlaatste ronde nog tegen spelen.

Het tweede verloor kansloos van de 7 mannen van UVS 3 met 2,5 - 5,5. De titelaspiraties zijn nu weg, UVS heeft nog een relatief eenvoudig programma.

DDT 3 speelde symmetrisch 4-4, de eerste 4 borden wonnen en de rest verloor. Ze blijven in de middenmoot.

Het vierde wist met 2-6 Stukkenjagers 6 te verslaan. Ze hebben tot nu toe alleen verloren van de twee koplopers en bijven in het midden.

 
Avondcompetitie ronde 5
Tuesday 05 February 2019

Het A-team won schijnbaar eenvoudig 0,5 - 3,5 van 't Paardje. Maar Rick stond na 10 minuten al een kwaliteit achter, stug doorgaan leverde nog wel en punt :-).

Stukkenjagers D was de tegenstander van het B-team. Door de 2-2 zijn ze beide veilig.

Ook het C-team is veilig na de 1-3 overwinning op Stukkenjagers F. Umar speelde een mooie aanvalspartij.

 
10+10 toernooi
Tuesday 29 January 2019

Zondag 3 februari spelen we ronde 5 van het 10+10 toernooi.

 

We starten zoals gebruikelijk om 14.00 bij Theseus.

 

Tot zondag!

Met vriendelijke groet,

Frank Vennix

 
KNSB Beker
Tuesday 29 January 2019
Maandag 11 februari speelt DDT tegen Zuid Limburg voor de KNSB beker. Zuid Limburg spelen in de hoofdklassen en zullen een sterk team meebrengen. Komt dat zien in Theseus.
 
Reünie toernooi
Thursday 17 January 2019

De aankondiging van ons Reünie toernooi staat nu ook op Schaaksite. Hopelijk vinden we nu nog meer oud leden!

Schaaksite is DE site voor schakend Nederland. 

 

 
Bekerteam NBSB-A door!
Thursday 10 January 2019

Het NBSB bekerteam A, met een rating van meer dan 1700 per speler, is door ten koste van De Pion. De Pion had niet zijn sterkst mogelijke team gestuurd, maar de heren hadden toch gemiddeld 14 rating punten meer dan het team van DDT. De verschillen per bord waren wel vaak groter.

Wilbert, bord 1,  speelde een goede partij met zwart en wist met goed positioneel spel het pionoffer van wit te bestrijden. Wilbert pakte een tweede pion en het initiatief en won. Michelle maakt eenvoudig remise tegen de sterkste speler. Berry verloor de slag op de damevleugel en daarmee twee pionnen. Dat was te veel van het goede. Pieter op bord 4 was het langste bezig. Hij moest remise maken vanuit een iets mindere stelling. Dat ging probleemloos omdat zijn tegenstander risico's (en winst/verlies mogelijkheden) uit de weg ging.

Met een 2-2 uitslag was de winst binnen. De regels is immers dat het laagste bord uitvalt en daarna het voorlaatste etc. 

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 81 - 90 van 276