Skip to content
Site Tools
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color green color
You are here: Home
Welkom bij De Drie Torens
Bob snelschaakkampioen
Tuesday 11 September 2012

Naast interne competitie, externe competitie en bekertoernooi is er ook het jaarlijkse snelschaaktoernooi van De Drie Torens. De jaarlijkse opwarmronde voor het nieuwe seizoen. Ook dit jaar kwamen op 10 september maarliefst 20 enthousiaste snelschakers naar Theseus. Voor de derde keer wist Bob Jansen het toernooi naar zich toe te trekken.

 Bob kampioen

Lees meer...
 
Wilbert wint Zomeravond competitie
Tuesday 28 August 2012
Wilbert is de winnaar geworden van de zomeravond competitie van De Drie Torens. Maarliefst 45 schakers uit Tilburg en omstreken hebben deelgenomen aan de gezellige zomeravonden De Drie Torens. Wilbert bleek de sterkste, gevolgd door Bram en Willem. Negen maandagavonden is er geschaakt, waarvan de 5 beste scores meetellen voor de eindstand De volledige eindstand staat hier: http://dedrietorens.nl/interne_competitie/Zomeravondcompetitie_2012.htm
 
Zomeravondcompetitie 2012
Saturday 16 June 2012

In juli en augustus organiseert De Drie Torens op maandagavond weer de Zomer Avond Competitie. De beste manier om te genieten van het Hollandse zomerweer!

Je kan je elke maandag bij Theseus aanmelden tot 20:10. De eerste ronde begint om 20:15. Het kost 1 euro per avond. Per zomeravond worden 5 partijen gespeeld. Het speeltempo is 12 minuten p.p.p.p. plus 5 seonden per zet. 

Lees meer...
 
Nationale Pupillendag 2012
Saturday 16 June 2012

Zaterdag was de Nationale Pupillendag in Roosendaal. Van onze jeugd deden mee Tristan De Haas en Pieter Mathieu (cat.F) en Zoë Reuvekamp Gille (meisjes, G). Tristan speelde heel aardig en eindigde met 5/7 op WP 8e, een halfje te weinig voor een gedeelde 3e plaats. Pietertje was minder op dreef (2/7), maar had een mooie foto op de KNSB-pagina. Zoë mocht als "beste meisje" van de Brabantse PK (G) aan het NK meisjes meedoen, scoorde slechts een halfje maar huppelde desalniettemin vrolijk rond.
Voor zover de jeugdleider dat tijdens zijn bezoek heeft kunnen vaststellen, leek het toernooi goed en strak georganiseerd. =D>

Zie verder op http://www.nationalepupillendag.org/2012/f/

 
TDK 2011-2012 eindstand
Sunday 29 April 2012

Wilbert Kocken is winnaar geworden van het TDK editie 2011/2012. In een zinderende slotpartij tegen Stefan Hess leek Wilbert lange tijd aan het kortste eind te trekken, maar Wilbert toonde wederom een ware vechtersmentaliteit door de partij na meer dan vijf uur spelen in de remise marge te trekken.

Frank Swagemakers zal ook niet klagen over zijn comeback in de schaakwereld. In zijn laatste partij bond hij Huub Leemans aan zijn zegekar zodat ie daarmee beslag kon leggen op de 2e plaats voor Rick van Loy en Stefan Hess die samen gedeeld derde werden.

Alle uitslagen en de standen staan op de site .

 
Tristan de Haas Brabants Pupillenkampioen
Saturday 21 April 2012
Vorige week zondag is ons jeugdlid Tristan de Haas Brabants pupillenkampioen geworden!. Tristan wordt niet getraind bij S.V. Oisterwijk (want daar is hij, anders dan een bericht in het Brabants Dagblad suggereert, volgens onze informatie geen lid) maar bij De Drie Torens door prof. Wilbert Kocken zelve (stap 4). Daarnaast krijgt hij, als schrijver dezes het allemaal goed begrijpt,  privé-lessen (stap 5) van Tom Leermakers. Tristan won in Kèts de categorie F (oudste pupillen), voor o.a. clubgenoot Pieter Mathieu (beiden ook jongste telgen van schaakfamilies, maar kennelijk niet om aldus geportretteerd te worden op de NBSB-site), die  mooi 4e werd, waardoor deze twee jongens naar het NK mogen. Voor Kasper Soro was dit helaas niet weggelegd. Hoewel Zoë Reuvekamp Gille in de G-categorie niet tot scoren kwam, mag ze als enig deelnemende meisje wel naar het NK Meisjes.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 91 - 100 van 141