Welkom op de site van De Drie Torens Jeugd!

De Drie Torens Jeugd is een bloeiende jeugdschaakvereniging waar instructie en spel aan bod komen. We gebruiken de beproefde lesmethode Brunia - Van Wijgerden, waarbij de jeugd stapsgewijs de kneepjes van het schaakspel wordt bijgebracht.

Naast de nieuwsbrieven (zie knop hierboven) staat hier de nodige nuttige informatie voor (toekomstige) jeugdleden van De Drie Torens.

Agenda

Examens en diploma

Afmelden voor een clubavond

Contributie

Fotocollage en Fotogalerij

5e KOPPELTJESTOERNOOI 09 APRIL 2017

Op zondag 9 april is het 5e Koppeltjestoernooi gespeeld in Theseus. Dit toernooi, met zijn unieke formule, vierde dus zijn eerste lustrum. Ondanks het zomerse weer waren veertien koppeltjes, met elk één senior- en één juniorschaker, naar het speelhonk van De Drie Torens afgereisd. Na 7 ronden schaak in een ontspannen en sportieve sfeer was duidelijk wie met de mooiste prijzen naar huis gingen. Zoals altijd was de deelname gratis, was er voor iedere deelnemer een leuk prijsje en zorgde de uitbater van Theseus voor een lekkere versnapering voor jong en oud. En zoals altijd wonnen Wilbert Kocken (senior) en Teun van der Aa (junior) de eerste prijs, wat wil zeggen dat zij als eerste iets van de prijzentafel mochten uitzoeken. Wilbert koos voor een prachtig pizzabord dat, met een beetje fantasie, als je de ogen een beetje dichtkneep, kon doorgaan voor een zojuist gewonnen kampioensschaal (zie foto). De tweede prijs was voor Tommie van Moorsel (senior) en Ruben v.d. Boel (junior); de derde prijs werd gedeeld door de koppeltjes Huub Leemans (senior)/Marijn van de Boel (junior) en Hans Moors (senior)/Alex Olree (junior). Tot slot willen wij uitdrukkelijk Stichting Theseus hartelijk bedanken voor de subsidie die ons is gegund om dit supergezellige toernooi te kunnen realiseren; het was echt een topmiddag!

5ekoppeltjes 

De uitslagen zijn hier te vinden.

Laatst aangepast op 26-05-2017