De laatste fase van de interne competitie gaat beginnen. Nu de rook van de strijd uit de tweede periode is opgeklaard kunnen we zien wie er wel of niet ongeschonden uit de strijd zijn gekomen.

Groep 1

Wilbert heeft met 3,5 uit 4 groep 1 gewonnen. Huub volgt op de 2e plaats met 2,5 uit 4. Tot de laatste speeldag bleef het spannend wie de kopgroep zou verlaten. Dennis en Jaap eindigden met evenveel punt(en). SB punten gaven de doorslag (SB punten > onderling resultaat) waardoor Jaap zich handhaaft.

2e periode, groep 1

Groep 2

Bert-Jan had zich een ronde voor het einde zekergesteld van promotie. Rick en Mitchell mochten in een directe confrontatie uitmaken wie de 2e promovendus zou worden. Door de remise gaat ook Rick weer terug naar groep 1. Elias had het zwaar deze ronde.

2e periode, groep 2

Keizer

De charme van de keizergroep is toch wel dat er elke ronde plek is voor iedereen die zin heeft een potje te schaken. Op de avond zelf wordt de pairing gemaakt. Wegens het (hopelijk tijdelijk) terugtrekken van Danniël en Ad promoveren er nu 3 mensen. Jaap won de keizergroep gevolgd door Jan en Koen.

2e periode, Keizergroep

3e periode

Waar de 1e en 2e periode nog onderbroken werden door feestdagen en externe competities zal 3e periode relatief snel afgewikkeld zijn. Enkel het Pinksteren snelschaaktoernooi op 20-5 doet het ritme doorbreken. Gaat Wilbert er weer vandoor met het clubkampioensschap of weet iemand hem nog pootje te lichten? We weten het snel.