Update 29-8: De aanmeldingen gingen al snel, maar nu is het ook echt vol. Toch nog interesse? Laat het dan even weten, wellicht dat we nog iets kunnen doen aan de capaciteit.

————–

Dit jaar zijn we weer terug met de derde editie van de Schaak-Off en jij bent uitgenodigd om deel te nemen aan dit geweldige schaakavontuur! Ben er snel bij, want de aanmeldingen gaan hard.

Wat is de Schaak-Off?
De Schaak-Off is een landelijk schaaktoernooi voor alle schaakliefhebbers, bestaande uit lokale voorrondes bij deelnemende schaakclubs in jouw omgeving. Winnaars van deze voorrondes kwalificeren zich voor de regionale wedstrijden, waarbij tegen andere schakers uit de provincie gestreden wordt om een ticket in de landelijke eindfinale!

Voor wie is de Schaak-Off?
Wel, voor jou natuurlijk! Of je nu een doorgewinterde schaker bent of nog nooit een zet hebt gedaan, de Schaak-Off is er voor iedereen! Het maakt niet uit of je lid bent van een schaakclub of niet, of je jong of oud bent. Iedereen is welkom om deel te nemen aan dit geweldige evenement. 

Wanneer is de Schaak-Off 2023?
Tussen 18 september en 1 oktober vinden de lokale voorrondes plaats. Verschillende schaakclubs over heel Nederland organiseren de voorronde in deze periode. 

De regiofinales worden gehouden tussen 4 en 24 november, en de grote landelijke finale staat gepland op 2 december in De Bilt!

Aanmelden?
Dat kan heel gemakkelijk hier. Lid van een schaakclub, meld je dan even bij Jaap Weel. Leden van een schaakclub doen gratis mee. Lid worden van de Drie Torens? Kijk dan hier