Planning komende 2 weken

Vanwege alle onzekerheden plan ik de competitie nog op korte termijn. Er wordt nog een avondcompetitie wedstrijd ingehaald. Bovendien is er een avondcompetitie ronde gepland met Pasen. Waar dat eitje heen rolt is nog niet duidelijk!

Interne competitie is weer van start gegaan

Afgelopen maandag is er gespeeld voor de interne. De tussenstand is op de website te vinden. https://www.dedrietorens.nl/interne/periode-1/

Je kunt altijd schaken!

Als je komt, plan ik een wedstrijd voor je in. Wel graag op tijd aanwezig zijn of je bij mij melden. Mits natuurlijk er geen oneven aantal blijkt te zijn.

Hierbij geldt:

  • Blijf thuis bij klachten, of een positieve test of zelftest. Of als je volgens de geldende regels in quarantaine of isolatie moet. Meld je af.
  • QR code niet meer verplicht
  • We starten om 20.00 uur. Zorg ervoor dat je vantevoren aanwezig bent.
  • Het dragen van een mondneuskapje is niet meer verplicht, maar mag nog wel.

Voor de komende twee weken ziet de planning er als volgt uit:

7 Maart: Interne competitie

De volgende ronde van de interne competitie wordt gespeeld. De Keizergroep wordt zoals gewoonlijk op de avond zelf ingedeeld.

Ronde 7Wilbert KockenJaap Weel
7-mrtElias ThijsseBerry Brand
Rick ZegveldHuub Leemans
Joost van den BighelaarDanniel van Boxtel

14 Maart Beker Ronde 2

We spelen de tweede ronde van de beker. Dat zijn 3 partijen van 20 min pppp +5 sec per zet.

De eerste ronde Beker is gespeeld op 11 oktober. Heb je niet mee kunnen doen, en wil je toch inhaken, dan beschouw ik de eerste ronde als afgemeld en krijg je drie halfjes. De beker wordt ingekort van 5 naar 3 rondes. De stand staat op de website: https://www.dedrietorens.nl/interne/beker/

Zoals het er nu naar uit ziet, worden 21 maart en 28 maart inhaalrondes voor groep 1, waarbij de keizergroep natuurlijk gewoon ingedeeld wordt, net als ieder ander die een partij wil spelen!